MH Tegelwerken

 

logo

zoeken

Werkzaamheden

  • Vloertegels
  • Marmer / Natuursteen
  • Wandtegels
  • Kitwerk
  • Creatief tegelwerk (spaans)

 

Woonkamer

De woonkamer is het hart van uw huis. Hier komt u tot rust na een lange werkdag, hier droomt u weg achter een roman, hier ontmoet u familie en vrienden, hier geniet u van de lange winteravonden. Als u ergens thuis bent, bent u het in uw woonkamer. Bij MH Tegelwerken helpen we u daarom graag om een sfeer te creëren waarin u zich thuis voelt. De sfeer van lang vervlogen tijden, waarin de kasteelheer zich warmde bij een knapperend haardvuur. De sfeer van een provencaals landhuis, met in het late avondlicht een fonkelend glas wijn. De sfeer van een stilistisch vormgegeven interieur, met strakke lijnen en contrasterende kleurvakken. Kortom: de sfeer die tot uw verbeelding spreekt.

De toepassing van vloertegels in uw woonkamer heeft meer voordelen dan alleen de bijzondere sfeer. Tegels zijn bijzonder duurzaam en slijtvast. Bovendien zijn ze eenvoudig te reinigen en nagenoeg onderhoudsvrij. En: als u kiest voor vloerverwarming, dan heeft u verder geen radiatoren meer nodig.

 

VLOERVERWARMING

Een van de voordelen van een tegelvloer, is dat deze zich uitstekend leent voor vloerverwarming. Voor echt verwarmen van de vloer wordt gebruik gemaakt van de centrale verwarming in uw woning. U kunt de vloerverwarming dan niet alleen voor bij- maar ook voor hoofdverwarming gebruiken. U verwarmt zo niet alleen de vloer – zodat deze behaaglijk aanvoelt – maar de volledige ruimte. Extra radiatoren zijn dus niet nodig. De fraaiste tegelvloer wordt daarmee een comfortabele voorziening die de ruimte in alle opzichten ten goede komt. U kunt ook kiezen voor elektrische vloerverwarming. Een uitstekende en veilige oplossing, ideaal regelbaar en volledig onzichtbaar. MH Tegelwerken vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

View the embedded image gallery online at:
https://mh-tegelwerken.nl/woonkamer.html#sigProIddc5ad33d7c